پیری
علمی-اجتماعی
دو شنبه 9 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 23:18 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

 

از ۳۵ سالگی هر سال تنها كمتر از یك درصد افت فیزیكی و ذهنی مربوط به روند پیریست در حالی كه ما تصور می‌كنیم اضافه وزن، بیماریهای مزمن و متكی بودن به دیگران با افزایش سن طبیعی است. اما در واقع سن سنجش زمان است و نمی‌توان عمر واقعی بدن را با آن محاسبه كرد.عواملی كه باعث ایجاد احساس پیری می شوند و راهكارهای ساده‌ای برای كاهش این  احساس :
كم‌تحركیاین عامل در سرعت‌یافتن روند پیری تأثیرگذار است و با بیماریهای مزمن ارتباط دارد. اگر نمی‌توانید هر روز به باشگاه ورزشی بروید باید بدانید كارهای دیگری هم برای فعال ماندن وجود دارد. به طرز نشستن خود توجه كنید. شانه‌ها را عقب دهید، صاف بایستید و بنشینید و از خم شدن بپرهیزید.نفس عمیق بكشید. طوری راه بروید كه گویی برای رسیدن به یك جلسه یا قرار عجله دارید.
كاهش فعالیت ذهنیبیشتر ما گمان می‌كنیم در دوران بازنشستگی دیگر فعالیت ذهنی نخواهیم داشت در حالی كه می‌توان در این زمان روی انجام كار خاصی تمركز پیدا كرد و یا مهارتی را آموخت.پس از سپری كردن یك روز طولانی و خسته‌كننده احتمالاً دوست دارید جلوی تلویزیون دراز بكشید و برنامه محبوب خود را تماشا كنید. بهتر است به جای آن به یك كار ذهنی بپردازید، از جمله بازی شطرنج، خواندن كتاب و... هر كاری كه باعث شود از مغز استفاده كنید.
رژیم غذایی نامناسبحتماً شنیده‌اید كه میوه، سبزی، حبوبات سبوس‌دار و پروتئین‌های كم‌چرب برای حفظ سلامت مفید هستند اما راه دیگر برای حفظ سلامت، آرام خوردن است تا غذا به خوبی هضم شود.
استرس بیش از حداسترس مزمن باعث بالارفتن میزان كورتیزول و در نتیجه التهاب عمومی بدن می‌شود. آنچه را باعث استرس شما می‌شود شناسایی كنید و تا حد امكان از موقعیتهای استرس‌زا فاصله بگیرید.
همیشه مثبت بیندیشیدبیشتر مردم از تأثیرگذاری فكرهای خوب یا بد روی بدن بی‌اطلاعند. لازم است روی افكار مثبت تمركز كنید.
استنشاق دود سیگاردود سیگار برای افراد غیرسیگاری بسیار مضر است. در این زمینه محدودیت ایجاد كنید و از افراد سیگاری فاصله بگیرید.
آلودگی‌های شیمیاییتا حد امكان در محیط آلوده و بسته قرار نگیرید و مصرف مواد شیمیایی اعم از مواد شوینده، آرایشی و... را كاهش دهید.

مصرف بی‌رویه دارواگرچه مصرف مسكن برای رفع برخی دردها و ناراحتی‌ها مفید است اما در طول زمان سلامت شما را تهدید می‌كند؛ بنابراین حتماً زیرنظر پزشك از این داروها استفاده كنید.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پیوندهای روزانه
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی-اجتماعی و آدرس shamila.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 158
بازدید دیروز : 284
بازدید هفته : 588
بازدید ماه : 9560
بازدید کل : 3584998
تعداد مطالب : 14893
تعداد نظرات : 281
تعداد آنلاین : 1

<>